Referencer

Samfundsansvar er en del af mange organisationers identitet. Det er det også for Rabobank og Vertic. Rabobank har for eksempel fuldstændig ombygget sit kontor ud fra kloge beslutninger om materialer og systemer, således det nu overholder alle krav Der er valgt ALTIRAIL skinnesystem langs facaden, som er monteret over vinduespudserplatformene af medarbejdere fra Vertic. ALTILINE stålforankringsliner er blevet anbragt på tagene. Sikker arbejde i højden er derfor ingen sag for Rabobank.


Vertics specialisters arbejdsopgaver omfatter hver dag arbejde i højden, som de er engageret i med stor entusiasme og professionalisme. Naturligvis er højder og omgivelser forskellige. De sidste par dage var udsigten særdeles smuk for nogle kolleger. Vertic COMBIRAIL blev installeret på en tres meter høj drejekran i havnen. Det er en unik og patenteret forankringsskinne til horisontal, diagonal og vertikal anvendelse, således brugeren kan bevæge sig frit og sikkert på trods af arbejdspositionerne.

Som specialister i faldsikring er Vertics medarbejdere dagligt engageret i at udvikle, designe og producere virksomhedens egne produkter. Vertic har sit eget testlaboratorium, hvor alle nødvendige situationer kan simuleres og beregnes med specialudstyr. Vertic samarbejder med sine kunder om sikre og brugervenlige løsninger til faldsikring. Alle Vertics systemer opfylder og overgår vigtige sikkerhedsregler og lovkrav.

Walibi har flere forlystelsesparker i Europa med spektakulære rutsjebaner og sensationelle forlystelser. Medarbejdere i en forlystelsespark skal kunne arbejde sikkert i højden for inspektion og vedligeholdelse af rutsjebanerne. Som specialist på området kan Vertic tilbyde forskellige faldsikringsløsninger. For nyligt har specialister fra Vertic installeret COMBIRAIL skinnesystemet på en af Walibis rutsjebaner. Nu kan vedligeholdelsespersonalet trykt bevæge sig rundt på rutsjebanen uden fare for at falde.

Vertic arrangerer regelmæssigt kurser i sikker arbejde i højden for Forsvaret. Det har de også gjort i denne uge. I forbindelse med kurset underviste specialisten fra Vertic i principper og tekniker for sikker arbejde i højden. Det har resulteret i, at medarbejdere hos Forsvaret er beskyttet mod at falde, når de udføre arbejdsopgaver i højden. Træningen omfattede teori og naturligvis var en stor del fokuseret på praktiske øvelser i tårnene.